SEGRE

IMATGES | Intensa tempesta i pedregada a Tarragona, amb fortes ratxes de vent

S'ha pogut  veure una mànega davant de Mont-roig del Camp

La mànega que un usuari de Twitter ha fotografiat davant de la costa de Mont-roig (Tarragona).

IMATGES | Intensa tempesta i pedregada a Tarragona, amb fortes ratxes de vent@xamuar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La pluja que s'ha viscut aquest dimarts al matí al Camp de Tarragona ha deixat en diverses localitats com Reus, Vila-seca, Altafulla o Tarragona pedregades i fortes ratxes de vent. La pedra, de dimensions importants, ha deixat danys en alguns vehicles i objectes del mobiliari urbà.

La tempesta s'ha originat a zona del Camp de Tarragona però sha anat desplaçant lentament cap al nord i també ha descarregat amb molta intensitat entre el Baix Penedès, l'Alt Penedès i el Garraf, també amb calamarsa i fortes ratxes de vent. El Servei Meteorològic de Catalunya ha apuntat que a Torredembarra han caigut 30 l/m2 en 30 minuts.

El Servei Català de Trànsit ha informat que a l'AP-7 s'han format retencions de fins a deu quilòmetres i ha demanat precaució causa dels bassals d'aigua que s'han generat. D'altra banda, Protecció Civil ha informat que a causa de la tempesta s'ha penjat la bandera vermella a totes les platges del municipi de Tarragona i altres del litoral tarragoní. 

Els Bombers han hagut de fer una desena de sortides, encara que no hi ha hagut incidències greus. Una de les més destacades ha estat al Teatre Bartrina de Reus, on una dotació dels Bombers ha hagut d'intervenir ja que a l'edifici hi entrava aigua. A banda, també han hagut d'actuar en algun local inundat.

D'altra banda, Meteocat ha adverit de la presència d'una mànega davant de la costa del Baix Camp. 

tracking