SEGRE

Què se n'ha fet dels fills de Michael Jackson?

Què se n'ha fet dels fills de Michael Jackson?

Què se n'ha fet dels fills de Michael Jackson?

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ja han passat catorze anys des que va morir Michael Jackson. El rei del pop va deixar els seus tres fills a càrrec de la seva família: Prince, Paris i Bigi i tots han escollit camins diferents, però sempre tenint al seu pare present.

En primer lloc, el més gran, Prince, que ja té 26 anys està graduat en Administació i Empresa i es dedica als negocis. Tot i això, tot i que no es dediqui a la música sent ell un cantant, té una empresa de producció de vídeos musicals i segueix amb la fundació sense ànim de lucre, 'Heal Los Angeles Foundation', creada pel seu pare per proporcionar recursos a nens i combatre l'abús infantil, la fam i l'addicció a les drogues. 

En segon lloc, la filla mitjana és la Paris, qui actualment ja té 25 anys i dedica la seva vida a l'espectacle, com el seu pare. Des de jove que és model però a més també té un grup de música, on ella és la cantant, anomenat The Soundflowers. Tot i això, la infancia de Paris va ser més complicada a causa de problemes d'addiccions, ansietat i depressió. 

Finalment, el tercer fill, que té 21 anys és en Bigi i està molt involucrat amb la lluita del canvi climàtic. De petit, però era conegut com a Blanket, però es va canviar el nom després de patir bullying. Aquest, però, té una vida molt més discreta que els altres dos. 

tracking