SEGRE

Mor el menor de 15 anys que va ser rescatat crític d'una platja de Salou

La platja dels Capellans de Salou, amb bandera vermella.

La platja dels Capellans de Salou, amb bandera vermella.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El menor de 15 anys que estaven ingressats després de ser traslladat en estat crític a l’Hospital Joan XXIII de Tarragona des de la platja dels Capellans de Salou ha mort la matinada d’aquest divendres. Dos homes, un de 60 i un altre de 46, van morir ofegats dijous a la tarda en aquesta platja, de la qual va ser evacuat el jove –fill de l’home de 46– després que els socorristes observessin que tenien problemes dins de l’aigua a prop de la zona de roques.

La platja Capellans és una platja vigilada i en el moment del succés s’estava fent el canvi de bandera groga a roja per vent de mestral.

El telèfon d’emergències 112 va rebre l’avís a les 15.35 hores, i el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) va desplaçar a sis unitats terrestres, un vehicle de comandament i un helicòpter medicalitzat. Els Mossos d’Esquadra estan fent les investigacions per aclarir els fets i s’estan fent càrrec de les diligències, i la Policia Local es va desplaçar al lloc per desallotjar la platja i possibilitar l’aterratge de l’helicòpter del SEM.

tracking