SEGRE

LLEURE CELEBRACIÓ

Aitona i Soses arranquen la seua setmana de festes majors

Amb activitats per a tots els públics

Els veïns d’Aitona van celebrar ahir una sardinada popular per iniciar les festes.

Els veïns d’Aitona van celebrar ahir una sardinada popular per iniciar les festes.AJUNTAMENT D’AITONA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les campanes i els petards van anunciar ahir l’inici de la festa major en honor a sant Antolí a Aitona. Una celebració amb un programa carregat d’activitats per a tots els públics que s’allargaran fins diumenge. Després d’un primer dia en què la sardinada popular va ser el plat fort de la nit, Aitona arranca avui a les 11.30 amb una cercavila que recorrerà des de l’ajuntament fins al pavelló poliesportiu.

A les 12.00 tindrà lloc la proclamació de les pubilles i hereus en un acte presentat per la periodista de Lleida TV Mariví Chacón. A la tarda, a les 19.00 hores de la tarda, estan previstes activitats com l’espectacle infantil Rum Rum, trasto karts de la companyia Xip Xap, i el sopar de joves a les 22.30. D’altra banda, Soses arranca aquesta nit les seues festes amb el primer correbars, entre les 21.00 i les 23.00, i el concurs de decoració de penyes a partir de les 23.00.

Les activitats seguiran durant la setmana amb concerts i concursos fins que la processó en honor a sant Llorenç (11.30 hores) i el castell de focs artificials, a les 22.00, marcaran el final de festa dilluns vinent.

tracking