SEGRE

Surt a la llum el que paguen per participar a 'First Dates'

Imatge d'arxiu de 'First Dates'

Imatge d'arxiu de 'First Dates'MEDIASET

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Arriba una nova temporada de televisió i torna un dels programes més populars: First Dates, presentat per Carlos Sobera.

Una de les preguntes més comunes entre els espectadors és quin és el restaurant de First Dates i si s'hi pot anar a menjar. Però el local, situat en una nau industrial a San Sebastián de los Reyes (Madrid) no està obert al públic i encara que funciona com un restaurant només hi poden entrar els participants en el programa. El menjar, no obstant, és totalment real i cal pagar-lo: 15 euros, uns diners que es tornen als comensals una vegada acabat el programa, però no si decideixen convidar a la seua parella. El menú consta de 12 plats i té primer, segon i postres. Això sí, els enregistraments es fan des de les 9:00 fins la 19:00 hores, pel que et pot tocar menjar a hores intempestives.

Les despeses per desplaçar-se a Madrid estan pagades per la productora, així com la perruqueria i el maquillatge. També s’abona als participants 90 euros per la cessió dels drets d’imatge. Per participar en el programa cal omplir un formulari al web de Cuatro i l’únic requisit és ser major d’edat. Si ets seleccionat, la productora contactarà amb tu per conèixer-te. A partir d’aquí t’assignaran una data i una parella que s’acobli a les dades que els hagis proporcionat i a un vídeo de presentació que has d’enviar-los. No sabràs amb qui soparàs fins que el vegis al restaurant.

tracking