SEGRE

Successos

Almenys 4 morts en un tiroteig als EUA retransmès en directe a internet per l'autor

Almenys 4 morts en un tiroteig als EUA l'autor del qual el va transmetre a internet

Almenys 4 morts en un tiroteig als EUA l'autor del qual el va transmetre a internetEFE/EPA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Almenys quatre persones van resultar mortes i tres més de ferides pels trets que un jove realitzava des del seu vehicle de forma indiscriminada a la ciutat de Memphis, a l’estat de Tennessee, i que transmetia en directe a través de Facebook, van informar aquest dijous mitjans locals. El presumpte autor dels trets que va terroritzar a la ciutat durant diverses hores, ja ha estat detingut. Va ser identificat com Ezekiel Kelly, un jove de 19 anys que, segons la policia, té múltiples antecedents penals.

El sospitós ha estat posat sota custòdia policial després de la seua detenció després de què els trets que va realitzar de forma indiscriminada en almenys vuit llocs diferents, generessin una alerta a tota la ciutat. La cap de policia de Memphis, Cerelyn Davis, va confirmar les quatre morts en una conferència de premsa aquest dijous, en la que va qualificar els fets com un "tiroteig massiu en moviment". La responsable policial va confirmar que hi ha uns altres tres ferits, inclòs un empleat d’un establiment de distribució de recanvis per a automòbils "AutoZone" que va resultar greument ferit i és a l’hospital. Precisament, el tiroteig en aquest lloc va ser filmat a Facebook Live, va precisar Davis.

El detingut havia estat posat en llibertat aquest any després de complir onze mesos d’una condemna de tres anys de presó per assalt agreujat, segons la policia. Mitjans locals recorden que la ciutat ha patit recentment diversos incidents com el segrest i posterior mort de la mestra Eliza Fletcher i l’atac a trets a un policia. Según The Washinston Post, Kelly va estavellar el seu cotxe abans de ser acorralat i detingut per la policia a l’àrea de Whitehaven de la ciutat, però no va resultar ferit.

tracking