SEGRE

GUIA

Les cassoles tanquen les festes d'Alcoletge

Més de 700 participants en el dinar popular a la pista 1 d'Octubre || Ball amb Music Lovers i correfoc, en l'última jornada festiva

Els participants a la Festa de la Cassola celebrada ahir a la pista 1 d’Octubre d’Alcoletge.

Els participants a la Festa de la Cassola celebrada ahir a la pista 1 d’Octubre d’Alcoletge.AJUNTAMENT D’ALCOLETGE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els veïns d’Alcoletge es van bolcar ahir en la LXXXIV Festa de la Cassola, una de les propostes gastronòmiques més tradicionals del municipi del Segrià que va posar punt final a les festes majors de setembre a la pista 1 d’Octubre. L’alcalde, Josep Maria Gras, va aplaudir l’alta participació d’aquesta activitat que al migdia va congregar més de set-cents participants i que es caracteritza perquè cada grup o colla elabora la seua cassola i es reuneix en un gran dinar popular. La jornada d’ahir també va comptar amb un ball de tarda amenitzat pel grup Music Lovers, un torneig de beerpong a l’avinguda de la Generalitat i un correfoc dels Diables de Lleida a la plaça Sitjar que va posar el colofó a tres dies de festa majors que han fet les delícies de petits i grans amb espectacles d’animació, tornejos esportius, un vermut popular i Escape City Vilatà/na de l’any, que dissabte va posar a prova els coneixements dels veïns sobre el municipi amb proves d’enginy i cultura.

La tradició també va ser una de les protagonistes amb la proclamació de les pubilles i hereus i la missa a l’església Sant Miquel Arcàngel. En aquesta ocasió, Alcoletge va homenatjar la seua Associació Esportiva, encarregada de la lectura del pregó amb motiu del seu cent aniversari.

tracking