SEGRE

Amazon confirma un altre Prime Day a l'octubre de 2022: aquestes són les dates, durada i novetats

Paquets d'Amazon.

Paquets d'Amazon.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Amazon ha anunciat per a aquest 2022 un altre Prime Day l’11 i 12 d’octubre. La plataforma d’ecommerce ha denominat aquest esdeveniment 'Prime Early Access Sale', però, en essència, continua sent igual que el Prime Day que enguany es va celebrar a mitjans de juliol. Com és habitual al festival d’ofertes d’Amazon, encara no se sap quines ofertes hi haurà, si bé Amazon ha confirmat fins a un 35% d’estalvi en productes bàsics per al dia a dia i productes de marques tan conegudes entre els techies com Philips, Samsung i Braun, Cosori, Dodot o Xiaomi, entre d’altres.

S'espera que les noves ofertes arribin de forma progressiva al llarg d’aquelles 48 hores i que hi hagi cupons exclusius de descompte. Per amenitzar l’espera, Amazon ja ha iniciat les ofertes anticipades, concretament amb grans descomptes en dispositius amb Alexa.

A més, Amazon ha notificat que estan revisant la nova llista dels 100 productes "més populars i regalables" de la seua botiga de comerç electrònic per treure algunes ofertes durant els dos dies que duri l’esdeveniment. Per poder disfrutar dels articles rebaixats, els consumidors hauran d’estar subscrits a Amazon Prime, un servei de pagament que permet un mes de prova gratuït per als nous usuaris. Per tant, com passa amb el Prime Day, la seua estratègia amb el Prime Early Access Sale és fidelitzar els seus clients.

Es desconeix si el Prime Early Access Sale tindrà continuïtat, com ocorre|passa anualment amb el Prime Day des de 2015, tanmateix, aquest ‘avançament del Black Friday’ podria tenir uns resultats similars als de la ‘festa de l’estalvi’ de juliol, en la qual es van vendre uns 300 milions d’articles.

tracking