SEGRE

La nena de l'exorcista de PortAventura es fa viral per la seua particular manera d'interpretar el 'Despechá' de Rosalía

Captura de pantalla

La nena de l'exorcista de PortAventura es fa viral per la seua particular manera d'interpretar el 'Despechá' de Rosalía

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Amb l’arribada de la tardor, PortAventura es vesteix de Halloween i s’omple de personatges com vampirs, zombis i monstres de diversa i variada procedència. Una d’aquestes criatures és la nena de l’exorcista, un personatge interpretat per l’actriu Alexandra Martini. Aquest any, la seua actuació és sens dubte la més sol·licitada, ja que s’ha convertit en mundialment famosa després de fer-se viral un vídeo penjat a Tik Tok on se la veu interpretant amb ball inclòs, l’arxiconegut Despechá de Rosalia davant dels visitants del parc d’atraccions tarragoní.

En el vídeo, la nena de l’exorcista canta a la seua manera el famós tema de Rosalía des del seu llit, amb una energia inusual i acabant la coreografia tradicional amb un inesperat gir de cap de 360 graus, imitant el personatge interpretat per Linda Blair a la pel·lícula 'L’exorcista', de 1973.

En qüestió de dies, el vídeo està a punt d’aconseguir 8 milions de visualitzacions i acumula gairebé 500.000 likes i 5.000 comentaris, alguns dels que esmenten Rosalia amb el desig que li arribi l’actuació.

tracking