SEGRE

Alerta per un error de fabricació en dos models de cotxe que podria afectar 30.000 vehicles a tot l'estat

Els fabricants es posaran en contacte amb els propietaris per reparar-ho gratuïtament

Una operària munta un respirador a la planta de Seat a Martorell.

Una operària munta un respirador a la planta de Seat a Martorell.EUROPA PRESS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Més de 30.000 cotxes a tot l'estat espanyol es poden veure afectats per un error de fabricació de dos models de vehicle que pot suposar un veritable perill de seguretat en cas d'accident o d'una frenada molt brusca. L'Organització de Consumidors i Usuaris (OCU) ha avisat que el motiu de l'alerta és un error en la reixeta de separació del maleter amb els seients del vehicle, de manera que en cas d'accident, els objectes de l'interior del maleter podrien sortir projectats cap endavant, amb el consegüent risc per als usuaris.

Els vehicles afectats són els Seat León fabricats entre el 31 de juliol de 2020 i el 4 de juny de 2022. A més, també tenen aquest error tots els Cupra León fabricats entre el 22 d'octubre de 2022 i el 18 de juny de 2022. 

L'OCU ha assegurat en el seu comunicat que els fabricants començaran a posar-se en contacte amb tots els propietaris d'ambdós models per fer una reparació gratuïta i ràpida. Ara bé, l'entitat ha explicat que per evitar qualsevol mena de malentès, d'espera innecessària i de risc d'accident cal trucar als serveis d'atenció al client de totes dues marques.

tracking