SEGRE

MÚSICA

Bruce Springsteen anuncia un nou disc en el qual versiona clàssics del soul

Bruce Springsteen anuncia un nou disc en el qual versiona clàssics del soul

Bruce Springsteen anuncia un nou disc en el qual versiona clàssics del soulEFE/EPA/PETER FOLEY

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Bruce Springsteen ha presentat un nou disc titulat "Only The Strong Survive", que sortirà a la venda al novembre i en el qual el veterà músic nord-americà versiona quinze clàssics del gènere del soul. "Volia fer un àlbum en què simplement canto. I quina millor música per treballar que el gran cançoner nord-americà dels seixanta i setanta", va explicar Springsteen en un comunicat.

El "Boss" torna amb el seu disc d’estudi número 21, el primer des de "Letter to You" (2020), i ho fa retent homenatge a la història del soul i inspirat en noms llegendaris com Levi Stubbs, David Ruffin, Diana Ross, Dobie Gray o Scott Walker.

"He provat de fer justícia a tots ells i als fabulosos escriptors d’aquesta música gloriosa", assenyala Springsteen, que assegura que el seu objectiu és atansar aquests temes a l’audiència actual perquè puguin disfrutar d’ells tant com es va divertir ell quan els va escoltar per primera vegada.

Springsteen tira del catàleg d’alguns dels segells més influents de la música nord-americana com Motown i Stax i versiona clàssics com The Temptations ("I Wish It Would Rain"), Jimmy Ruffin ("What Becomes of the Brokenhearted") o The Four Tops ("When She Was My Girl"). Com a avançament, l’artista ha compartit la seua versió de "Do I Love You (Indeed I Do)" gravada originalment per Frank Wilson el 1965.

El disc està produït per Ron Aniello i compta amb suport vocal de Sam Moore, cordes a càrrec de Rob Mathes i cors de Soozie Tyrell, Lisa Lowell, Michelle Moore, Curtis King Jr., Dennis Collins i Fonzi Thornton. Gravat als estudis Thrill Hil de Nova Jersey, Columbia Records publicarà oficialment "Only The Strong Survive" el proper 11 de novembre. A més, Springsteen -de 73 anys- es prepara per tornar als escenaris amb el seu fidel E Street Band en una gira internacional que arrancarà el proper febrer i per a la qual ja s’han venut més d’1,6 milions d’entrades.

tracking