SEGRE

SÈRIES

De Guillermo del Toro a la història de Spotify, aquestes són les noves sèries d'octubre

De Guillermo del Toro a la història de Spotify, les noves sèries d'octubre

De Guillermo del Toro a la història de Spotify, les noves sèries d'octubreFacilitada por Netflix

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una antologia de gènere comissariada per Guillermo del Toro, una sèrie de ciència-ficció "cyberpunk" produïda pels creadors de "Westworld", la història de l’ascens i triomf de Spotify o el més nou de Manolo Caro amb Najwa Nimri són algunes de les noves sèries que arriben a les plataformes a l’octubre.

A més, arriben noves temporades d’èxits com "The White Lotus" (31 d’octubre a HBO Max), "Acapulco" (21 d’octubre a Apple TV+), "Derry girls" (7 d’octubre a Netflix) o el final de "The Walking Dead" (dia 3 a HBO Max).

"THE BEAR", 5 d’octubre a Disney+

Creada per Christopher Storer i protagonitzada per Jeremy Allen White, "The Bear" uneix el tema de la gastronomia i la família en la història d’un jove xef d’alta cuina que torna a Chicago per fer-se càrrec de la botiga d’entrepans de la seua família després del suïcidi del seu germà. En un ambient a què no està acostumat, haurà de trobar un equilibri entre les dificultats que suposa ser propietari d’un petit negoci i les seues tenses relacions familiars mentre brega amb l’impacte que li ha suposat perdre al seu germà.

"CANDY", 12 d’octubre a Disney+

Minisèrie de cinc episodis sobre un crim real, amb Jessica Biel com protagonista i productora executiva, explica la història de Candy Montgomery, una mare i mestressa de casa dels anys 80 que ho ha fet tot a la perfecció a la vida. Però quan la pressió del conformisme comença a ofegar-la i busca una mica de llibertat, els resultats són letals.

"THE PLAYLIST", 13 d’octubre a Netflix

L’abril de 2006 dos emprenedors suecs, Daniel Ek i Martin Lorentzon, van fundar una companyia que acabaria convertint-se en la principal aplicació de música de tot el món, Spotify. Basada en la novel·la "Spotify untold" aquesta sèrie de sis capítols s’endinsa en com es va crear la companyia i la seua batalla contra el gegant Apple.

"THE WATCHER", 13 d’octubre a Netflix

Naomi Watts i Bobby Cannavale protagonitzen la nova sèrie de Ryan Murhpy, en la que una parella arriba a viure a casa seua ideal als afores quan comença a rebre cartes d’un estrany que firma com "El vigilant". Serà només el principi d’un assetjament continu que es produeix alhora que van sortint a la llum secrets sinistres del barri. La sèrie està inspirada en la història real d’una mansió de Nova Jersey.

"SHANTARAM", 14 d’octubre a Apple TV+

Charlie Hunnam protagonitza aquesta adaptació de la novel·la homònima de Gregory David Roberts, cocreada, escrita i produïda per Steve Lightfoot, que combina una història d’amor i l’aventura del viatge d’un home cap a la redempció. Lin Ford (Hunnam) és un fugitiu que intenta passar desapercebut a Bombai als anys 80. Després d’enamorar-se d’una enigmàtica dona anomenada Karla, haurà d’escollir entre la llibertat o l’amor i les complicacions que aquest implica.

"SAGRADA FAMILIA", 14 d’octubre a Netflix

Després de l’èxit de "Vis a vis" i "La casa de papel", Najwa Nimri estrena a Netflix aquesta nova sèrie creada pel mexicà Manolo Caro ("La casa de las flores") que explica la història d’una família aparentment perfecta amb un fosc passat. En un barri en el qual res no és el que sembla, quatre veïnes i mares forgen una forta amistat. La seua relació va vent en popa fins que aquell passat surt a la llum.

"THE PERIPHERAL", 21 d’octubre a Prime Video

Els creadors de "Westworld" són darrere d’aquesta nova sèrie de ciència-ficció basada a la novel·la homònima de William Gibson, considerat el pare del "cyberpunk" i protagonitzada per Chloë Grace Moretz i Jack Reynor. La trama se centra en una dona que intenta mantenir unida a la seua família en un poble oblidat dels Estats Units. Treballa en una botiga d’impressores 3D i per guanyar uns diners extres participa en jocs de realitat virtual per a gent rica, fins que un dia algú troba la manera de comunicar-se amb el Londres del futur.

"EL GABINETE DE CURIOSIDADES DE GUILLERMO DEL TORO", 25 d’octubre a Netflix

És una col·lecció d’històries seleccionades per Guillermo del Toro que aspira a "redefinir" i "desafiar" el concepte tradicional del terror i que compta en el seu repartiment amb noms com F .Murray Abraham, Kate Micucci, Peter Weller o Rupert Grint. Del macabre al màgic i del gòtic al grotesc, aquests vuit contes, sofisticats i sinistres, que inclouen dos històries originals de Del Toro, prenen vida gràcies a un equip de guionistes i directors escollits personalment pel mexicà.

"EL INMORTAL", 27 d’octubre a Movistar+

Inspirada en la vida del líder i fundador de la banda "Els Miami", aquesta sèrie protagonitzada per Álex García mostra l’ascens i la caiguda d’un regnat delictiu construït sobre el tràfic de drogues i l’extorsió al Madrid dels anys 90. Creada per José Manuel Lorenzo i dirigida per David Ulloa i Rafa Montesinos, firmen el guió Diego Sotelo i David Moreno i és una coproducció de Movistar+ amb Telemundo i DLO Produccions.

"GARCÍA!" 28 d’octubre en HBO Max

Ambientada en una hipotètica Espanya actual, en un país dividit i a punt del caos, explica la història d’Antonia (Veki Velilla), una jove periodista d’investigació que entrepussa amb una conspiració ordida fa dècades: l’existència d’un superagent criogenitzat, García (Francisco Ortiz), creat en un laboratori als anys 50 pels serveis secrets de Franco.

"THIS ENGLAND", 31 d’octubre en Movistar+

Creada i dirigida per Michael Winterbottom ("24 hour party people") narra els tumultuosos primers mesos de mandat de Boris Johnson, al qual donarà vida Kenneth Branagh. Al llarg de sis episodis, la sèrie de Sky Original mostrarà les bambolines del poder i al primer ministre britànic bregant amb la primera onada del covid, el Brexit i una vida personal i política assolada per la controvèrsia.

"STAR WARS, LAS CRÓNICAS DE JEDI", 26 d’octubre a Disney+

Sèrie animada de sis episodis que explica diverses històries sobre els Jedi de les preqüeles, com el Conde Dooku o Ahsoka Tano. Ambdós seran posats a prova i hauran de prendre decisions que marcaran el seu destí. 

tracking