SEGRE

Robbie Williams anuncia un segon concert a Barcelona davant de la gran demanda

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El cantant britànic Robbie Williams ha anunciat un segon concert al Palau Sant Jordi de Barcelona, el 25 de març de 2023, després d’haver venut més de 15.000 entrades per a la seua actuació el dia anterior en els primers 30 minuts de venda.

Segons ha informat la promotora Doctor Music, "davant de la gran demanda d’entrades, que s’atansa ja al 'sold out', es confirma un segon xou a Barcelona el dissabte 25 de març en el Palau Sant Jordi". "Aquesta és l’única data addicional possible per al "XXV Tour 2023" a Espanya, sense possibilitat d’afegir nous concerts", assegura la promotora musical.

Les entrades per a aquest segon concert a Barcelona ja estan a la venda a través dels webs doctormusic.com i entradas.com, amb preus que oscil·len entre els 50 i els 128 euros per a les entrades de seient reservat en grada, i de 80 i 128 euros per a les entrades de pista. En els concerts de la seua nova gira, en els quals actuarà al costat d’|juntament ambuna potent banda elèctrica, Robbie Williams interpretarà alguns dels seus temes més coneguts, com 'Let Me Entertain You', 'Feel', 'No Regrets', 'Rock DJ' o 'Angels', entre molts d’altres.

La gira "XXV Tour 2023", amb la que Williams celebrarà els seus 25 anys de carrera|cursa, començarà a Bolonya (Itàlia) el proper 20 de gener i arribarà al Palau Sant Jordi de Barcelona els dies 24 i 25 de març de 2023, per continuar en l’Altice Arena de Lisboa el 27 de març.

tracking