SEGRE
Com fer un bon currículum

Com fer un bon currículum

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Fer un bon currículum és molt important, perquè la primera impressió és la que compta. Per això, és important saber elaborar un currículum correctament, perquè d’això depèn que n’aconsegueixis una primera entrevista de feina.

El currículum ha de tenir una correcta presentació i una perfecta redacció, així com una fotografia de qualitat i en la qual se’t vegi bé, també ha de ser ordenat, perquè ningú no vol al seu equip a una persona desorganitzada.

D’altra banda, un bon currículum ha de ser breu, ja que és aconsellable que no sigui més llarg d’un foli, i ha de descriure bé les funcions realitzades en altres llocs així com les competències adquirides i les habilitats.

També és molt aconsellable afegir una carta de presentació, on s’expliquin bé les teues motivacions i expectatives per al lloc|parada, perquè així considerin que ets el candidat perfecte.

Finalment, s'ha de tenir en compte que no s’ha de tenir un CV genèric, sinó que s’ha d’adaptar a cada lloc de treball demandat, això no implica haver de canviar-lo cada vegada, però sí que s’han de canviar els detalls i mantenir-lo ben actualitzat.

tracking