SEGRE

TECNOLOGIA

Twitter repunta un 12 per cent en borsa davant de la possibilitat que Musk segueixi endavant amb la seua compra

Twitter repunta un 12 per cent en borsa davant de la possibilitat que Musk segueixi endavant amb la seua compra

Fotografia d'arxiu del logo de Twitter en un mòbil

Fotografia d'arxiu del logo de Twitter en un mòbilEFE/ Sascha Steinbach/Arxiu

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les accions de Twitter han repuntat a prop d’un 12 per cent en borsa aquest dimarts després d’unes informacions que asseguren que l’empresari Elon Musk podria acceptar comprar l’empresa en els termes acordats inicialment.

El fundador i amo de SpaceX i Tesla ha enviat una carta al consell d’administració de Twitter acceptant comprar l’empresa al preu de 54,2 dòlars per acció, la qual cosa suposaria un desemborsament de gairebé 44.000 milions de dòlars (xifra similar en euros).

Musk havia intentat en els últims mesos posar fi a l’acord d’adquisició argumentant que Twitter no havia estat transparent amb referència a la informació sobre comptes falsos. Al juliol, encara que l’oferta seguia vigent, la cotització de l’acció va arribar a caure fins l’entorn dels 32,7 dòlars.

Twitter i Elon Musk tenien previst trobar-se en judici el 17 d’octubre. El multimilionari esperava que el jutge l’eximís de formalitzar l’adquisició a què s’havia compromès.

Les accions de la xarxa social han arribat a situar-se en els 49,99 dòlars, un 17,5 per cent més que al tancament de dilluns. Tanmateix, després d’arribar a aquest màxim ha descendit lleugerament fins els 47,93 dòlars (+12,67 per cent).

tracking