SEGRE

Coldplay suspèn la seua gira per la 'greu malaltia pulmonar' de Chris Martin

Un concert de Coldplay.

Un concert de Coldplay.Suzan Moore / PA Wire / DPA / Europa Press

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un comunicat emès per Coldplay anuncia que la gira 'Music of the Spheres' se suspèn momentàniament per la "greu malaltia pulmonar" del seu vocalista, Chirs Martin. "A causa d’una greu infecció pulmonar, Chris ha estat posat sota unes estrictes ordres mèdiques de repòs durant les properes tres setmanes. Estem treballant el més ràpid possible per fixar les noves dates i seguirem amb més informació en els propers dies. Som optimistes quant que Chris tornarà a gaudir de bona salut després de la pausa mèdica prescrita i esperem reprendre la gira aviat"."

De moment, aquest inconvenient ha obligat a cancel·lar els concerts al Brasil, un total de vuit: el 11 d’octubre en el Estádio Nilton Santos Engenhao; 12 d’octubre en el Estádio Nilton Santos Engenhao; 15, 16, 18, 19, 21 i 22 d’octubre en l’Allianz Parque, São Paulo.

Si l’aturada se cenyeix a les tres setmanes que pronostica el comunicat, el grup podria reprendre la seua gira a l’Argentina, on tindran deu concerts a Buenos Aires i posteriorment faran el salt a Portugal, Espanya i Anglaterra.

tracking