SEGRE

INICIATIVES ACORD

Turisme de Lleida i Raimat s'alien per al turisme natural

El conveni es va presentar ahir a l’espai de Raimat Natura.

El conveni es va presentar ahir a l’espai de Raimat Natura.PAULA PÉREZ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Turisme de Lleida i el Celler de Raimat van presentar ahir l’acord de col·laboració per integrar les activitats del celler en la promoció turística de Lleida en el marc del programa Inno4agro. Així mateix, les dos parts es comprometen a cooperar a través dels seus canals i campanyes per atreure més visitants al territori. “Es tracta d’obrir aquests espais agrícoles a la gent i que puguin venir a gaudir d’aquests espais.

El nostre objectiu és atreure més visitants, començant pels veïns de Lleida. Moltes vegades no coneixem el que tenim al voltant i és una pena perquè viatgem lluny i ens perdem coses fantàstiques d’aquí”, va assegurar el director de Raimat, Joan Esteve. Per la seua part, el tinent d’alcalde i president de Turisme de Lleida, Paco Cerdà, va afirmar que “hem d’aconseguir que la gent continuï venint a Lleida i els que ho facin visitin Raimat i viceversa”.

Entre les activitats que ha proposat el celler, hi ha un cicle gastronòmic a l’espai Raimat Natura i rutes per les vinyes. Per la seua banda, Turisme de Lleida impulsarà l’eina de gestió turística digital Turisme 360º entre els visitants dels cellers. A més a més, demà aquest organisme posa en marxa una campanya a les televisions de Catalunya de captació de turisme de proximitat i se n’està preparant una altra de dirigida al sud de França i Bèlgica.

tracking