SEGRE

Un bar de Barcelona, elegit el millor del món

El bar Paradiso, al barri del Born de Barcelona.

Un bar de Barcelona, elegit el millor del món@paradiso_barcelona

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La llista The World’s 50 Best Bars 2022, acaba de reconèixer Paradiso, ubicat al barri del Born de Barcelona, com el millor bar del món. És la primera vegada que un bar fora de Nova York o Londres obté aquesta menció.

L’estètica de Paradiso no és la més comuna entre els bars ja que ofereix una visió del bar clandestí. El contrast entre el discret exterior i l’impressionant interior deixa entreveure que no és una proposta qualsevol. Enormes llums de cristall i un sostre de fusta corbada inspirat en Gaudí són el marc perfecte per a un dels seus famosos còctels.

La sostenibilitat és una altra de les línies sobre les quals treballa el barceloní, una cosa que s’ha vist reflectida també en la posada en escena: posavasos i estris fets a partir de residus. La proposta segueix amb els vasos, cridaners i extravagants, són també protagonistes. En aquests és possible prendre el 'Supercool Martini', una de les firmes de Paradiso en la qual la ginebra 'superfreda' construeix un iceberg al vas.

Continuen la llista dels cinc millors bars Tayer + Elementary (2) de Londres, Sips (3) de Barcelona, Licoreria Limantour (4) de Ciutat de Mèxic i Little Red Door (5) de París. A més en el número 7 apareix un altre local de Barcelona, el Two Schmucks, i el lloc 15 és per a un bar de Madrid: Salmon Guru.

tracking