SEGRE

Aquests són els grups que actuaran en la segona edició del Lleida Music Festival Magna

Per primera vegada s'uneixen les sales en un projecte comú per reunir artistes locals i de fora als escenaris

Responsables de sales de concerts de Lleida en la presentació de la segona edició del Lleida Music Festival Magna

Data de publicació: dijous 06 d'octubre del 2022, 14:02

Localització: Lleida

Autor: Oriol Bosch

Aquests són les grups que actuaran en la segona edició del Lleida Music FestivalOriol Bosch

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida Music Festival by Magna ha presentat aquest dijous la segona edició amb un total de 25 concerts repartits entre 10 sales musicals de la ciutat. Començaran aquest dissabte i s'allargaran fins al 20 de novembre. Per primera vegada, les sales de concerts de la ciutat s'han unit per tal d'oferir un "projecte comú de cultura musical" i presentar artistes locals i de fora als escenaris. El programa recull propostes variades que van des de l'indie, el rock, la rumba, el heavy metal i el techno urbà, entre d'altres. S'hi troben artistes com La Habitación Roja, Quimi Portet, la Fundación Toni Manero, Lo pardal Roquer, la Bcn Ska Fundation, a Hoven, Selva Nua, La niña del paracaidas i el musical History of rock, entre d'altres.

El promotor del Lleida Music Festival, Santi Salvador, ha explicat que les sales han creat una taula de treball per organitzar la segona edició del festival i que a aquesta se li preveu donar continuïtat per a properes edicions. En aquest sentit, Salvador ha destacat que després de la pandèmia han estat molts els promotors i responsables de sales que han fet un canvi de pensament per afavorir una "unió d'esforços en pro de la ciutat" i poder fer propostes com la del certamen.

Les sales s'uneixen per oferir un circuït "transversal i eclèctic" per a tots els públics. Hi participaran La Llotja, Biloba, el Cafè del Teatre, el Cotton, la Sala Manolita, la Fundació Orfeó Lleidatà, la Bodega Sisbris, La Casa de la Bomba, La Boite, La casa de les 3 Àmfores i promotors independents com Mayday i Moon World.

El festival, patrocinat per la cervesera San Miguel, vol ser una clara aposta pel talent local i per això la meitat dels artistes que configuren el cartell són locals. Les entrades del concert tenen preus diferents per cada artista i van dels 10 als 25 euros. També hi ha actuacions que són gratuïtes. Si el format d'unió de sales continua l'any vinent, els promotors estudiaran la creació d'un abonament per assistir als concerts.

tracking