SEGRE

GUIA

El Castell del Remei viu la festa major més massiva

Va incloure una vintena d'activitats com un mercat i visita a la cava || Més de 3.000 persones van visitar ahir el complex

El públic va poder visitar un mercat de productes de proximitat.

El públic va poder visitar un mercat de productes de proximitat.J.GÓMEZ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El Castell del Remei va celebrar ahir la festa major amb una multitud d’actes i públic. I és que el programa d’actes va incloure més d’una vintena d’iniciatives en què van participar més de 3.000 persones. Des de primera hora del matí, el complex va acollir activitats com un mercat de productes de proximitat, activitats infantils i, per descomptat, visites a la cava i tastos de les diferents varietats de vi.

Entre les novetats, una activitat per als més petits, Coneix els ponis, que va anar a càrrec de l’associació Terranimal. No van faltar actes tradicionals com la missa cantada pel cor de Boldú al santuari de la Mare de Déu del Remei o les sardanes. Així mateix, el públic assistent va poder visitar les exposicions Josep Echaburu, Castell del Remei 2019 a la sala Lucilla Atilia i la Jazz Stars de Javier de Castro, a la sala de Tast de la Casa dels Vins.

Al migdia, va ser el torn d’una cercavila protagonitzada per la Colla de Geganters i Capgrossos de Penelles i Els Bombollers de Cervera. La música va anar a càrrec del grup Pasqual & Els Desnatats. La presidenta de la Fundació Castell del Remei, Mireia González-Antó, es va mostrar il·lusionada de la resposta per part del públic a l’ampli ventall d’activitats programades i va destacar la necessitat de “servei col·lectiu” que tradicionalment ha tingut el Castell del Remei per als veïns de la Plana d’Urgell i de Lleida.

tracking