SEGRE

CERTÀMENS CASAMENTS

'Market' per organitzar un enllaç ideal

Segona edició del QBoda Market, amb la participació d'uns quaranta expositors que ofereixen serveis nupcials a les comarques de Lleida || Al Palau de Margalef de Torregrossa

Les activitats van tenir com a escenari el Palau de Margalef de Torregrossa.

Les activitats van tenir com a escenari el Palau de Margalef de Torregrossa.J.GÓMEZ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El Palau de Margalef de Torregrossa va ser escenari ahir de la segona edició del QBoda Market, un certamen dedicat a facilitar la tasca d’organitzar un casament a les parelles. Van participar en aquest esdeveniment uns quaranta expositors que ofereixen serveis nupcials com fotògrafs, floristes, experts en maquillatge i estètica, restauradors i firmes de vestits de núvia i de joies, entre altres. També hi van participar wedding planners, professionals encarregats d’organitzar casaments.

El públic també va poder participar en tastos, visitar el complex del Palau de Margalef i assistir a petits concerts a l’aire lliure. La iniciativa va ser tot un èxit de participació, igual com l’any passat, i va atreure durant tota la jornada centenars de parelles, la majoria d’elles procedents de diferents punts de la demarcació de Lleida, així com altres llocs de la geografia catalana. Molts dels participants van destacar la idoneïtat d’aquest certamen, ja que permet als futurs nuvis personalitzar el seu casament, ja sigui organitzant-lo ells mateixos o bé buscant un equip de professionals que dugui a terme aquesta tasca.Després de l’experiència de l’any passat, l’organització, a càrrec de l’associació lleidatana QBoda, va decidir ampliar l’horari, amb activitats des de les deu del matí fins a les vuit del vespre.

Van ser unes tres hores més que a la passada edició. Al migdia, també hi va haver un food truck perquè els promesos poguessin quedar-se a les instal·lacions i tenir més temps per conèixer tota l’oferta de productes que va exposar el QBoda Market.No van faltar tallers de maquillatge i activitats dirigides a nens i nenes, amb l’objectiu d’atreure les parelles que planegen casar-se i que ja tenen fills. També hi va haver ofertes creades per a l’ocasió, i entre tots els assistents es va sortejar un viatge al Carib per a dos persones.Val a destacar que el 85% de les empreses que van donar a conèixer els seus productes i serveis durant la primera edició d’aquest certamen celebrat a Torregrossa han repetit enguany en aquest mercat que va a càrrec de QBoda.

L’entitat està formada per un grup d’empreses del sector nupcial de Lleida. Després de l’èxit d’aquesta iniciativa, l’organització ja pensa en noves edicions.

Les activitats van tenir com a escenari el Palau de Margalef de Torregrossa.

Les activitats van tenir com a escenari el Palau de Margalef de Torregrossa.J.GÓMEZ

tracking