SEGRE

Neu

Baqueira Beret preveu iniciar la temporada el 26 de novembre

Foto d’arxiu d’esquiadors a l’estació aranesa de Baqueira Beret.

Foto d’arxiu d’esquiadors a l’estació aranesa de Baqueira Beret.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’estació d’esquí Baqueira Beret, amb pistes a la Vall d’Aran i Valls d’Àneu, té previst iniciar la temporada d’esquí 2022/23 dissabte 26 de novembre, ha informat la companyia aquest dijous a Europa Press. La temporada arrancarà amb un nou remuntador, noves pistes i competicions internacionals "per oferir una gran experiència a tots els esquiadors i snowboarders", ha informat l’estació en un comunicat.

Així, ha subratllat que les principals novetats per a la temporada 2022-2023 estan, "un any més a la zona de Beret amb el nou remuntador TSD Dossau que donarà accés a noves pistes i a un total de 170 quilòmetres esquiables". El nou telecadira té una capacitat de 2.400 esquiadors per hora amb una cota de sortida situada en 1.881 metres i la d’arribada en 2.508 metres cobrint un desnivell de 627 metres i amb una longitud de 2.301 metres.

L’estació, que concretarà la inversió de la temporada al novembre, ha afirmat que continua invertint "any rere any en millores", i ha detallat que una d’elles és la renovació de màquines trepitja neus. Baqueira Beret ha qualificat de clau la inversió en innivació i ha xifrat en 2,4 quilòmetres l’ampliació de la xarxa de canonada i incorpora tres nous innivadors.

En el camp esportiu, Baqueira Beret participa en el Freeride World Tour 2023, en competicions d’esquí alpí i d’altres disciplines com el Memorial Blanca Fernández Ochoa o el World Snow Day.

tracking