SEGRE

SALUT

Kiko Rivera es recupera: "Vaig pensar que no me'n sortiria"

Kiko Rivera es recupera: "Vaig pensar que no me'n sortiria"

Kiko Rivera es recupera:

Kiko Rivera es recupera: "Vaig pensar que no me'n sortiria"EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Francisco José Rivera Pantoja, Kiko Rivera, ha passat a planta a l’hospital Verge de la Rosada de Sevilla, on va ingressar ahir a la matinada víctima d’un ictus, i ha assegurat en el seu perfil d’Instagram que ha estat l’ensurt més gran de la seua vida: "Vaig pensar que no sortia d’aquesta". El fill d’Isabel Pantoja ha agraït el seu suport "a tothom per haver-se interessat pel meu estat de salut", indicant que està "en planta una mica millor però no recuperat" del tot.

"M’han arribat tots els vostres missatges d’afecte i m’han emocionat moltíssim", assenyala, per donar també les gràcies "a les infermeres i equip mèdic que m’han cuidat i m’han fet sentir com casa".

Afegeix que ha estat "un ensurt enorme, el més gran de la meua vida" i que "mai hauria pensat que m'agafaria un ictus i realment vaig pensar que no me'n sortia", per acabar explicant que "si Déu vol, aviat estaré al 100 %".

Rivera va ser ingressat després de patir un ictus quan es trobava al seu domicili a la localitat sevillana de Castilleja de la Cuesta, i després de tenir forts mals de cap va ser derivat d’urgència a l’hospital sevillà, que té una unitat específica en aquest tipus d’accidents cerebrovasculars.

Amb 38 anys, pateix d’àcid úric i diabetis tipus 1, de manera que necessita insulina de forma regular, encara que no tenia antecedents fins el moment d’accidents cerebrovasculars.

tracking