SEGRE

SALUT VIDA SOCIAL

Rivera, “estable i tranquil” després de ser ingressat per un ictus

Va ser traslladat d'urgència a l'Hospital Virgen del Rocío de Sevilla

Kiko Rivera.

Kiko Rivera.EFE/VICTORIA SUÁREZ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Francisco José Rivera Pantoja, Kiko, es troba ingressat “estable i tranquil”, segons la seua esposa, Irene Rosales, a l’hospital Virgen del Rocío de Sevilla, després de tenir un ictus la matinada passada quan es trobava al seu domicili a la propera localitat de Castilleja de la Cuesta. El fill d’Isabel Pantoja es va trobar malament durant la matinada, amb forts mals de cap i, després de ser atès al centre de salut de la mateixa localitat, va ser derivat d’urgència a l’hospital sevillà, que té una unitat específica en aquest tipus d’accidents cerebrovasculars. “Estem intentant que el vegin poques persones per evitar que es posi nerviós i que li pugi la tensió”, va explicar Rosales als mitjans.

A més, també va confirmar que havia rebut la trucada d’Isabel Pantoja per informar-se de les condicions per visitar-lo i del seu estat de salut. “Li he dit que no s’hi pot entrar, però és el seu fill i ha de ser aquí. Sé que serà al costat de Kiko”, va dir, encara que en aquests moments està en observació i només se’l pot visitar en els horaris establerts i només una persona.

En aquesta situació estarà almenys setanta-dos hores més, a la primera planta del centre hospitalari sevillà, que es troba a tan sols dotze quilòmetres de casa seua, la qual cosa ha estat determinant perquè sigui atès ràpidament, una cosa que és vital en aquests casos. Rivera, de 38 anys, pateix d’àcid úric i diabetis tipus 1, de manera que necessita insulina de forma regular, encara que no tenia antecedents fins al moment d’accidents cerebrovasculars.

tracking