SEGRE

Successos

La segrestadora del nadó ingressa a Psiquiatria de l'Hospital de Basurto

La segrestadora del nadó ingressa en Psiquiatria de l'Hospital de Basurto

La segrestadora del nadó ingressa en Psiquiatria de l'Hospital de BasurtoEFE/Luis Tejido

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La jove de 24 anys que va reconèixer davant del jutge l’autoria del segrest d’un nadó nounat a l’Hospital de Basurto (Bilbao) ha ingressat a la unitat de Psiquiatria d’aquest mateix centre sanitari. La dona es va presentar ahir a la nit a Urgències i en aquest moment està pendent que li assignin un llit al pavelló dedicat als malalts mentals, segons han informat fonts jurídiques. Aquesta jove va quedar en llibertat provisional sense mesures cautelars després de passar a disposició judicial dissabte passat.

Durant la seua compareixença judicial, tant ella com el seu advocat i els seus familiars van demanar a la jutgessa de guàrdia l'ingrés en un hospital psiquiàtric, però els forenses van considerar que no era necessari. Després d’aquest rebuig, ja van advertir que sol·licitarien l’ingrés voluntari. 

La sostracció del nadó es va produir sobre les nou de la nit de dimecres passat quan la jove es va fer passar per sanitària i es va emportar el nounat amb l’excusa de practicar-li unes proves. Dijous al matí va deixar el petit sobre el pelut d’un pis del barri de Santutxu, on va ser trobat en bon estat sobre les 8:30 hores. Unes dos hores després, la segrestadora, que havia comentat a veïns i coneguts que estava embarassada i que ja havia comprat roba i una cadira de nadó, va ser detinguda al barri bilbaí de Zorroza.

tracking