SEGRE

RECONEIXEMENT ENTITATS

Premi de màrqueting per a Aspros per la campanya del seu seixanta aniversari

En col·laboració amb l'agència OMA

Representants de la Fundació Aspros i l’agència de comunicació OMA, durant l’acte.

Representants de la Fundació Aspros i l’agència de comunicació OMA, durant l’acte.FUNDACIÓ ASPROS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Fundació Aspros va rebre dijous un reconeixement del Col·legi de Màrqueting i Comunicació de Catalunya per la seua campanya de comunicació del 60 aniversari de l’entitat, dissenyada i executada amb la col·laboració de l’agència de comunicació OMA. Concretament, l’entitat va guanyar la plata en la categoria corporatiu en l’edició 2022 dels Premis Impacte, que valora les accions de comunicació interna, així com relacions públiques i actes. La cerimònia de lliurament va tenir lloc a l’auditori del Cosmocaixa de Barcelona i hi van assistir el director executiu de la Fundació Aspros, Enric Herrera; la responsable de comunicació de l’entitat, Helena Arnó; i els socis directors de l’agència OMA, José Luis Cunillera i Alexandra Balaguer.

La Fundació Aspros i l’agència OMA van plantejar el 60 aniversari de l’entitat lleidatana com un projecte de comunicació corporativa i interna integral, amb activitats i iniciatives dirigides a tots els que donen suport de l’entitat, des d’usuaris i professionals fins a col·laboradors i famílies.

Entre les accions que s’han dut a terme aquest any destaquen la creació del concepte de les 12 raons d’Aspros i la creació de l’obra Il·lusió compartida de la lleidatana Sònia Alins, que han repartit a diferents autoritats, representants institucionals i persones i organitzacions amb algun vincle amb l’entitat. Així mateix, divendres vinent Aspros organitza a l’Auditori Enric Granados de Lleida l’acte final del seu 60 aniversari amb un concert de gòspel a càrrec del grup Veus.kat, que comptarà amb la presència del conseller de Drets Socials, Carlos Campuzano, entre altres representants institucionals.

tracking