SEGRE

SORT LOTERIA DE NADAL

Un vident a TikTok desferma la bogeria a Mollerussa al predir la grossa: aquest és el número

Esgotat el número que segons el tiktoker Luis El Oráculo tocarà per Nadal

Marta Barcala, amb les seues dos companyes de feina, exhibint el número.

Marta Barcala, amb les seues dos companyes de feina, exhibint el número.J.GÓMEZ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’administració de loteria Barcala de Mollerussa ha esgotat de forma fulminant la venda d’un dels números de la Loteria de Nadal, el 20182, després que un reconegut tiktoker predigués que aquest serà el guanyador de la grossa. Es tracta del número 20182, venut exclusivament a Mollerussa i València. Luis El Oráculo va dur a terme un directe des de la plataforma TikTok a mitjans d’octubre en què va anunciar aquest número.

També va predir tres terminacions per a premis importants, acabats en 7, 9 i 8. “Vam començar a rebre una allau de trucades demanant-nos aquest número. Primer no sabíem el perquè. Hi havia gent a qui li feia vergonya i deien que era un pressentiment”, va explicar ahir Marta Barcala, responsable d’aquesta administració de loteries ubicada al centre de la capital del Pla d’Urgell.

Després de fer-se viral el vídeo d’aquest tiktoker, les trucades en aquest negoci de Mollerussa es van multiplicar, fins a arribar a col·lapsar la seua línia, una situació que esperen solucionar ben aviat per així poder atendre els clients també per telèfon. D’aquesta manera, van vendre ràpid els més de mil dècims disponibles, que l’esmentada administració també distribuïa en un parell d’establiments de Vacarisses i el Palau d’Anglesola.

Fins i tot, han rebut in situ la visita d’una persona procedent de Càceres, que va anar a Mollerussa només per comprar aquest número. Així mateix, una dona que viu a Alemanya els ha comprat el bitllet. La recerca del número va seguir ahir i els veïns que no han pogut aconseguir-lo s’acontenten amb números similars, que acaben amb 182. “També els estem esgotant”, va apuntar Barcala, que d’altra banda va qualificar aquest fet de “bon pressentiment” que farà que Mollerussa sigui una ciutat afortunada en premis en el pròxim Sorteig Extraordinari de la Loteria de Nadal, que se celebrarà el dijous 22 de desembre. En concret, es repartiran 2.520 milions d’euros en premis.

tracking