SEGRE

PREMSA ANIVERSARI

L'exposició itinerant de SEGRE s'estrena a Sort

Es podrà veure fins al dia 27 de novembre || Portades i fotografies recorren les últimes quatre dècades d'història de la comarca

Càrrecs electes del Pallars Sobirà, representants d'empreses i institucions i membres del grup SEGRE, ahir a l'acte inaugural.

Càrrecs electes del Pallars Sobirà, representants d'empreses i institucions i membres del grup SEGRE, ahir a l'acte inaugural.EDGAR ALDANA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’exposició itinerant SEGRE, 40 anys informant va arribar ahir a Sort, amb una selecció de portades del diari i fotografies que recorren les últimes quatre dècades de la història de les comarques lleidatanes i, molt especialment, del Pallars Sobirà. Es va inaugurar ahir a l’Oficina de Turisme comarcal, on podrà veure’s fins al dia 27. El naixement i el desenvolupament d’activitats turístiques que inclouen des de l’esquí fins al ràfting, la recuperació de tradicions com les falles i esdeveniments culturals com el festival Doctor Music apareixen reflectits en aquesta mostra.

Els primers visitants hi van poder veure fragments del seu passat i rememorar a través d’imatges paisatges ja desapareguts després de dècades de profunda transformació del territori. “Procurarem continuar molts anys informant de tot el que a vostès els preocupi, ajudi o alegri la vida, i seguir caminant junts”, va prometre Anna Gómez, subdirectora de SEGRE, que va conduir l’acte inaugural, en què va participar el president del consell d’administració del grup, Robert Serentill, i representants del consell comarcal, de l’energètica Enel i de la constructora Cervós. “Des de SEGRE doneu veu als esdeveniments de la comarca, estimeu el Pallars Sobirà”, va afirmar Laura Tristan, responsable de l’àrea de Cultura del consell comarcal del Pallars Sobirà.

“És un mitjà de referència per a nosaltres a les Terres de Ponent”, va dir Albert Piqué, responsable de Producció Hidràulica d’Enel Green Power a l’Alt Pallaresa, divisió de renovables d’Endesa. “Com SEGRE, nosaltres col·laborem en el desenvolupament de la comarca”, va afegir. Per la seua part, Núria Cervós, consellera delegada i directora d’operacions de la constructora Cervós, va destacar el paper de SEGRE com a “ambaixador del territori” i la seua “capacitat per adaptar-se als canvis i seguir fent-ho des de Lleida”.

Mostra a l’Oficina de Turisme del Pallars Sobirà

La inauguració va reunir càrrecs electes, membres d’ens públics i institucions i representants d’empreses. Laura Tristan, del consell comarcal; Albert Piqué, en representació d’Enel, i Núria Cervós, consellera delegada de Cervós, van prendre la paraula en un acte amb Robert Serentill i Anna Gómez en representació de SEGRE.

Representants de SEGRE, de la companyia Enel i la constructora Cervós van prendre la paraula a l’acte.

Representants de SEGRE, de la companyia Enel i la constructora Cervós van prendre la paraula a l’acte.EDGAR ALDANA

La selecció de portades que forma l'exposició.

La selecció de portades que forma l'exposició.EDGAR ALDANA

Alguns visitants van fer fotos de portades com a record.

Alguns visitants van fer fotos de portades com a record.EDGAR ALDANA

Els representants de l'empresa Cervós, una de les patrocinadores de l'exposició.

Representants de Cervós

tracking