SEGRE

Netflix inicia el rodatge de la sèrie 'Mano de hierro', que passarà per Lleida

Els actors de 'Mano de hierro' Sergi López, Eduard Fernández, Natalia de Molina, Jaime Lorente, Chino Darín i Enric Auquer.

Els actors de 'Mano de hierro' Sergi López, Eduard Fernández, Natalia de Molina, Jaime Lorente, Chino Darín i Enric Auquer.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Netflix va iniciar aquest dijous a Barcelona al rodatge de la seua nova sèrie original espanyola Mano de hierro, que recalarà també a Lleida, tot i que encara no se n’ha especificat les localitzacions exactes. Es tracta d’un thri l ler que estarà dirigit per Lluís Quílez i protagonitzat per Chino Darín, Jaime Lorente, Natalia de Molina, Sergi López, Enric Auquer i Eduard Fernández. Estarà compost per sis capítols que segueixen la història de Joaquín Manchado, propietari de la principal terminal del port de Barcelona, un lloc que rep diàriament prop de 6.000 contenidors entre els quals es poden ocultar més de 30.000 quilos de cocaïna. El protagonista, que és conscient d’aquests moviments de droga i els permet a canvi d’una bona compensació econòmica, disposa de tota una xarxa criminal que es beneficia d’aquestes operacions. Tanmateix, després d’un inesperat accident i la desaparició d’un important carregament de droga, es desencadenarà una guerra farcida d’assassinats i revenges.

tracking