SEGRE

La llista de les 10 millors cançons de 2022, segons la revista Time

Bad Bunny, autor de diverses cançons que han triomfat aquest estiu

Bad Bunny, autor de diverses cançons que han triomfat aquest estiu

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La revista Time ha elaborat una llista amb les 10 millors cançons d’aquest 2022. El popular mitjà ja va declarar que, per a ells, Bad Bunny havia presentat el millor disc de l’any. El seu 'Un verano sin ti' es va colar com el millor àlbum i ara repeteix lloc quant a millors hits. Per a la coneguda revista 'Tití me preguntó' és la millor cançó de 2022 i substitueix Pepas' de Farruko, que va ser triomfadora del 2021.

La música hispana és una de les més escoltades a nivell mundial i gaudeix de gran popularitat en tota mena de mercats. De fet, per a la revista Time 'Delincuente', el tema de Tokischa, Annuel i Ñengo Flow, ocupa el segon lloc en aquest rànquing.

La resta de cançons són de parla anglesa. Sorprèn, per exemple, l’absència de cançons com 'Despechá' de Rosalía o l’exitosa 'Quédate' de Quevedo i Bizarrap.

Mostrar comentaris

Entre la resta d’èxits d’aquest any, destaca la presència de 'Bad Habit', de Steve Lacy, un artista i productor i que s’ha convertit en tota una referència en els últims mesos. Al seu costat hi apareixen artistes com Pheelz i BNXN amb  'Finesse'.

Time sitúa en vuitena posició Sam Smith i Kim Petras per 'Unholy' la vuitena millor cançó que s'ha presentat aquest 2022. Un tema que ja compta amb més de 65 milions de reproduccions en plataformes com YouTube i que ha estat molt ben rebuda pel públic

Tancant el llistat hi ha 'Jack', de Hardy. Es tracta d’un popular grup que acumula més de dos milions de reproduccions en YouTube.

tracking