SEGRE

Trump demana rescindir la Constitució per revocar el resultat de les eleccions i tornar-lo a la Casa Blanca

Després que Elon Musk compartís deliberacions de Twitter sobre els arxius de l’ordinador personal de Hunter Biden, fill de l’actual president nord-americà

Donald Trump.

Donald Trump.EFE/GIORGIO VIERA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’expresident dels Estats Units i candidat republicà Donald Trump ha demanat la rescissió de la Constitució nord-americana per revocar els resultats de les eleccions de 2020 i restituir-lo en el seu càrrec com a mandatari, després que Elon Musk compartís deliberacions de Twitter sobre els arxius de l’ordinador personal de Hunter Biden, fill de l’actual president nord-americà.

"Un frau massiu d’aquest tipus i magnitud permet la rescissió de totes les regles, regulacions i articles, fins i tot els que es troben a la Constitució" ha escrit Trump a la seua xarxa social, Truth Social, segons ha recollit 'Politico'.

"Els nostres grans 'Fundadors’ no volien, i no aprovarien, Eleccions Falses i Fraudulentes!", ha assenyalat tornant a donar ales a les teories conspiradores sobre la seua derrota electoral en les últimes eleccions presidencials.

A més, el candidat republicà ha emès un atac contra les grans tecnològiques en assegurar que treballen al costat dels Demòcrates.

El portaveu de la Casa Blanca, Andrew Bates, ha retret aquest dissabte que els comentaris de Trump són "un anatema per a l’ànima de la nostra nació i han de ser condemnats universalment". "No pots estimar als Estats Units només quan guanyes", ha afirmat en un comunicat.

"La Constitució nord-americana és un document sacrosant que durant més de 200 anys ha garantit que la llibertat i l’estat de dret prevalguin al nostre gran país. La Constitució uneix el poble nord-americà, independentment del partit, i els líders electes juren defensar-la". "És l’últim monument a tots els nord-americans que han donat la seua vida per derrotar els dèspotes egoistes que van abusar del seu poder i van trepitjar els drets fonamentals", ha defensat.

tracking