SEGRE

Mor als 71 anys l'actriu nord-americana Kirstie Alley

Kirstie Alley a 'Mira qui està parlant ara', rodada el 1993.

Kirstie Alley a 'Mira qui està parlant ara', rodada el 1993.KPA PUBLICITY / UNITED ARCHIVES / CONTACTOPHOTO / Europa Press

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’actriu nord-americana Kirstie Alley ha mort aquest dilluns als 71 anys d’edat després de patir un càncer recentment diagnosticat, segons ha informat la seua família. "A tots els nostres amics, de cap a cap del món: Ens entristeix informar-vos que la nostra increïble, ferotge i afectuosa mare ha mort després d’una batalla contra el càncer, descobert recentment," diu un comunicat difós pels fills de l’actriu a les xarxes socials.

"Estava envoltada de la seua família més propera i va lluitar amb gran fortalesa, deixant-nos amb certesa de la seua interminable alegria de viure i les aventures que li esperen. Tan emblemàtica com a la pantalla, va ser fins i tot una millor mare i àvia", han afirmat els seus familiars.

Alley, guanyadora d’un Globus d’Or i un Emmy pel seu paper a 'Cheers', va guanyar un segon Emmy el 1994 pel seu paper de Sally Goodson a "La mare de David". Així mateix, l’actriu també és coneguda per la seua interpretació en 'Mira qui parla'.

tracking