SEGRE
Avatars de Whatsapp.

Avatars de Whatsapp.Whatsapp

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els avatars, aquesta representació gràfica i virtual que s’associa a una persona per a la seua identificació en xarxes socials, fòrums o plataformes de missatgeria, han arribat a WhatsApp, on a partir d’ara els usuaris poden utilitzar-los com a foto del perfil o enviar-los en les seues converses. "Portem els avatars a WhatsApp! Ara pots utilitzar el teu avatar com a adhesiu en els xats. Aviat més estils en totes les nostres aplicacions", ha anunciat a la seua pàgina de Facebook Mark Zuckerberg, fundador de Meta. Els avatars oficials de WhatsApp estaran disponibles a partir d’avui per a tots els usuaris al món, segons la xarxa de missatgeria.

Un avatar és una versió digital d’un mateix que es pot crear a partir de milers de milions de combinacions de diversos pentinats, trets facials i peces, explica des de WhatsApp. L’usuari ara pot utilitzar el seu avatar personalitzat com a foto del perfil o elegir un dels 36 'stickers' que reflecteixen diverses emocions i accions. Segons WhatsApp, enviar avatars a amics i familiars és una forma ràpida i divertida de compartir el que l’usuari sent.

També, afirma la plataforma, són excel·lents per preservar la privacitat, ja que representen l’usuari sense que hagi d’incloure la foto. "Moltes persones crearan un avatar per primera vegada i continuarem incloent actualitzacions d’estil, com il·luminació, ombres, textures de pentinats i molt més, per millorar-los amb el temps", agrega la xarxa de missatgeria.

tracking