SEGRE

Ana Obregón i Los Morancos donaran les Campanades a RTVE

Ana Obregón, a ‘Mask Singer’.

Ana Obregón, a ‘Mask Singer’.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Radiotelevisión Españoola (RTVE) ha elegit Ana Obregón i el duo humorista Los Morancos per retransmetre les Campanades en la corporació pública durant la nit del proper 31 de desembre, segons ha informat en un comunicat. La retransmissió es realitzarà a través de La 1, TVE Internacionalment i digitalment a través de la plataforma web RTVE Play.

Serà la cinquena vegada que Ana Obregón retransmeti les Campanades a La 1. L’última vegada va ser el 2020, ja que el 2021 no va poder assistir a l’esdeveniment a l'haver donat positiu en Covid-19. Per la seua part, serà la primera vegada que Los Morancos retransmetin aquest esdeveniment a la cadena pública. D’altra banda, Obregón també serà la presentadora de 'Telepasión', que és com RTVE ha denominat l’especial nadalenc que es retransmetrà la Nit de Cap d'Any a La 1, juntament amb el cantant Mario Vaquerizo.

Una hora després de la retransmissió principal de la Nit de Cap d’Any, la cantant Nia (Estefanía Correia) i el presentador Roberto Herrera retransmetran les Campanades per a la comunitat autònoma de les Canàries des de Gáldar (Gran Canària).

tracking