SEGRE

SUCCESSOS CRIM MASCLISTA

Un home deixa agonitzar fins a la mort durant cinc dies la seua dona malalta

Un cotxe patrulla

Un cotxe patrulla.Policía Nacional

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Policia Nacional va detenir diumenge un home de 68 anys per deixar morir durant cinc dies la seua dona, que tenia esclerosi múltiple i que suposadament no va atendre després de caure al pis que tots dos compartien al madrileny districte de Puente de Vallecas. La caiguda de la dona, de 67 anys, va tenir lloc el 29 de novembre passat, segons van determinar els investigadors. El seu espòs, en comptes d’ajudar-la i trucar a una ambulància, la va deixar tirada sense les mínimes atencions.

Cinc dies després va ser quan va avisar el 091, manifestant als agents que havia entrepussat aquell mateix dia i que no l’havia auxiliat “perquè ella així l’hi havia demanat”. Fins al lloc es van desplaçar els serveis sanitaris i la policia, que van trobar la dona molt greu i en unes condicions higienicosanitàries lamentables, a causa de les quals va acabar morint. L’arrestat tenia dos denúncies prèvies per maltractaments i amenaces.

El ministeri d’Igualtat va confirmar ahir el cas com un crim masclista, la qual cosa eleva a 40 les víctimes d’aquesta xacra social des de començament d’any.

tracking