SEGRE

Un jove de 19 anys sense carnet roba tres microbusos i recorre diverses localitats d'A Coruña

En una ocasió va col·lidir amb un altre vehicle i en una altra es va dedicar a portar joves d’una discoteca a les seues cases

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El jutge ha decretat avui la posada en llibertat d’un veí del municipi corunyès de Neda, de 19 anys, que va ser detingut aquest dijous després de robar per tercera vegada en aquesta setmana un microbús a l’estació d’autobusos de Ferrol. Al no haver sol·licitat ningú mesures cautelars, el jove ha quedat en llibertat investigat per un delicte de furt d’ús de vehicle a motor.

El jove va ser localitzat al volant d’un d’aquests vehicles en el municipi corunyès de Narón per una agent de la Policia Local que va aturar el vehicle i va retenir el conductor fins que van arribar els agents de la Policia Local de Ferrol. Es dona la circumstància que aquest mateix jove havia estat detingut dimecres al matí després de robar un altre microbús i col·lidir amb un vehicle que estava estacionat. En aquesta ocasió, es va escapar del lloc i, posteriorment, va ser detingut per agents de la Policia Local de Ferrol. En comprovar el GPS del vehicle, es va constatar que havia arribat a recórrer més de 150 quilòmetres per diverses carreteres de la comarca.

A més, aquest mateix jove també va robar un altre microbús, de la mateixa empresa i del mateix lloc, pel que sembla valent-se que les claus eren al seu interior, dimarts a la matinada. En aquest cas, es va dedicar, presumptament, a portar al seu domicili a clients d’una discoteca. Així ho ha assegurat a Europa Press un dels "viatgers", que va detallar que el jove va aparcar el vehicle de transport a l’esplanada d’una coneguda discoteca on diversos jóvnes que es disposaven a agafar un taxi van acabar pujant al microbús perquè el conductor els va assegurar que els portaria a tots a casa. I va complir la seua paraula, ja que va anar portant els seus "clients" per diferents llocs fins a deixar-los a  les proximitats dels seus domicilis.

tracking