SEGRE

Quin és l'últim dia per comprar la Loteria de Nadal?

Una administració de loteria.

Una administració de loteria.Europa Press

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El pròxim 22 de desembre se celebrarà un dels sortejos més esperats de l’any, la grossa de Nadal, en què es repartiran un total de 2.520 milions d’euros en premis, la qual cosa suposa 112 milions més que el 2021.

Des del passat 5 de juliol les administracions ja venen els dècims nadalencs i són moltes les persones que ja l’han adquirit. Tanmateix, els que encara no el tinguin tenen temps per comprar-lo. En aquest cas, tindran l’oportunitat de fer-ho fins al 21 de desembre, un dia abans del Sorteig. Les administracions físiques i punts de venda oficials estaran oberts en l’horari habitual, que normalment és fins a les 20.00 hores.

Una altra opció per als que sempre van a última hora és comprar-lo de forma online, en aquest cas es podrà fer fins les 22.00h. Si s’opta per aquest mètode, si el premi és de 2.000 euros o superior, o s’ha comprat telemàticament des d’un altre lloc, es cobra a través de l’entitat bancària elegida per la persona afortunada. Si el premi és inferior a 2.000 euros es pot cobrar en efectiu en qualsevol administració de loteria o punt de venda autoritzat.

tracking