SEGRE

LOTERÍA

La Paula va cantar la grossa de Nadal l'any passat i espera tornar a fer-ho enguany: 'Ja voldria jo!'

Paula, una de les nenes de la Residència-Internat de San Ildefonso de Madrid que va cantar el primer premi en el Sorteig Extraordinari de la Loteria de Nadal el 2021, espera tornar a cantar el Gordo aquest any encara que creu que és difícil: "No hi ha tanta sort

Els nens cantant la grossa del 2020.

Els nens cantant la grossa del 2020.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Paula, una de les nenes de la Residència-Internat de Sant Ildefons de Madrid que va cantar el primer premi en el Sorteig Extraordinari de la Loteria de Nadal el 2021, espera tornar a cantar el Gordo aquest any encara que creu que és difícil: "No hi ha tanta sort. Ja voldria jo!". "Quan vaig veure el número no m’imaginava 4 milions d’euros i anava a dir 4 euros, després vaig reflexionar i quan el vaig cantar em vaig posar a cridar i se’m va ser la veu", ha assenyalat a Europa Press Paula dies abans de la celebració del Sorteig de Nadal, que tindrà lloc aquest dijous 22 de desembre al Teatre Real.

Després de cantar el Gordo, la nena de dotze anys es va sentir "feliç" perquè era "molt important" després d’haver assajat "massa temps". "Em van felicitar, em van dir que molt bé, la meua família se’n va alegrar molt. Vaig haver de mirar dos vegades la bola perquè si no hagués dit 4 euros o 4 cèntims", ha recordat.

Els nens i nenes de Sant Ildefons, les edats dels que participaran dels quals en la Loteria comprenen des dels vuit fins els catorze anys, van començar a preparar el Sorteig, en el qual participaran cantant i extraient boles una quinzena d’ells, a finals d’octubre. Des d’aleshores, han assajat tres o quatre vegades per setmana uns 15 o 20 minuts, un temps en què els escolars es diverteixen practicant per parelles. "De vegades riem perquè tinc un company que és molt graciós", ha dit Paula, que de moment no té nervis ja que aquesta sensació li arriba el dia previ a la tradicional cita|citació en anar-se’n a dormir: "L’any passat no vaig adormir|dormir res i ja el 22 venen els nervis per la gent que ho veu".

tracking