SEGRE

La sort de la loteria de Nadal passa de llarg de Lleida

La demarcació només s'ha endut una sèrie d'un cinquè venuda a Sort –60.000 euros–, més enllà de terminacions || El número 05490, premiat amb la grossa de Nadal

Les nenes de Sant Ildefons, just després de cantar un cinquè premi de la rifa de Nadal.

Les nenes de Sant Ildefons, just després de cantar un cinquè premi de la rifa de Nadal.Loterías y Apuestas del Estado

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El número 05.490 ha estat agraciat amb la grossa de Nadal, dotada amb quatre milions d’euros per sèrie (400.000 euros per dècim), al Sorteig Extraordinari de la Loteria de Nadal que se celebra aquest dijous. La grossa de Nadal ha venut cinc sèries a Barberà del Vallès (Vallès Occidental), tres dècims Barcelona i Platja d'Aro (Baix Empordà), un dècim a l'Hospitalet de Llobregat (Barcelonès), un altre a Rubí (Vallès Occidental) i un altre a Sant Vicenç de Castellet (Bages). La venda principal s'ha fet a Corunya i Fonsagrada (Lugo), amb 45 sèries a cada localitat; i 41 més a Moreda d'Aller (Astúries). També s'han venut 15 sèries a Roquetas de Mar (Almeria), 10 a Madrid, 3 a Columbrianos (León), una i un dècim a Bilbao i una més a Torrevieja (Alacant), Castelló de la Plana (Castelló), Las Rozas (Madrid), Madrid i Sevilla. S'ha cantat a les 11.21.

El segon premi, el 04074, ha repartit 45 sèries a Puigcerdà (Cerdanya) i 45 més a Olot (Garrotxa). En concret, a l'administració número 1 de Puigcerdà i a la número 1 d'Olot. El número també ha resultat premiat a Bilbao i Mungia, on s'han repartit també 45 sèries a cada població. El segon premi ha sortit a les 10.26 hores i està dotat amb 1.250.000 euros per sèrie, 125.000 al dècim.

El tercer premi de la loteria de Nadal, el 45250, s'ha venut íntegrament a Madrid. En concret, a l'administració número 408, situada al 459 del carrer Alcalà. El premi està dotat amb 50.000 euros cada dècim, 500.000 la sèrie. La bola afortunada s'ha cantat a les 12.01 hores.

La demarcació de Lleida, només s'ha endut una sèrie del setè cinquè premi –60.000 euros–, el 36.142, més enllà de terminacions i menudalla.

 

Esta información suministrada por SELAE es provisional y podría estar sujeta a errores. Para la asignación de premios solo será válido el contenido del Sistema Informático Central de SELAE. || Esta información suministrada por SELAE es provisional y podría estar sujeta a errores. SELAE tiene publicada en su página web oficial el resultado de este sorteo. Para la asignación de premios solo será válido el contenido del Sistema Informático Central de SELAE. SELAE no se responsabiliza de cualquier otra publicación distinta, sea cual fuere su procedencia o naturaleza.

El Quiosc Chalo de Plaza Nueva, a Granada, ven la grossa de la Loteria de Nadal.

El Quiosc Chalo de Plaza Nueva, a Granada, ven la grossa de la Loteria de Nadal.Europa Press

tracking