SEGRE

ESNOTICIA

El segon premi recau en el 04074 i reparteix milions entre Biscaia i Girona

Treballadors de Tragsa de Madrid adquireixen la major part del 45250, afortunat amb el tercer

Premiats amb el segon celebren la seua sort a l’administració on van comprar els dècims, a Mungia.

Premiats amb el segon celebren la seua sort a l’administració on van comprar els dècims, a Mungia.EUROPA PRESS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El segon premi de la Loteria de Nadal va caure ahir en un altre número baix, el 04074, dotat amb 125.000 euros al dècim, i va regar de milions Biscaia i Girona. Concretament, va repartir 53 milions d’euros a la localitat basca de Mungia, la gran majoria al bar Uri, i 18,5 milions més a Bilbao, mentre que la resta del consignat als dos despatxos d’aquest número, fins a 112 milions, van tornar a quedar-se sense vendre. En aquest sentit, la lotera del carrer Ledesma de Bilbao va admetre que va ser “complicat de vendre” i que havien tornat bitllets, perquè era un número “lleig”.

De fet, va tenir penjat a la finestreta el 04074 fins dimecres a última hora de la tarda. Qui sí que va vendre els 450 dècims que tenia consignats d’aquest número va ser l’administració número 1 de Puigcerdà, que els va distribuir tots en finestreta. Part d’aquests bitllets (120) es van vendre a través de la guarderia El Drac Blanc, al municipi veí de Ger −més informació a la pàgina 3−.

A Olot, a l’administració 1 del número 16 del carrer de Sant Rafael, també es van despatxar 45 sèries del 04074, la qual cosa es tradueix en 56.250.000 euros. És la segona vegada que el seu propietari, Alfredo Alfaro, celebra haver venut un número cantat pels nens de Sant Ildefons, després que el 2018 repartís la grossa.Quaranta minuts després del primer premi va arribar el tercer, per al 45250, amb 500.000 euros a la sèrie. Passat el migdia, feia aparició i l’alegria es traslladava al madrileny carrer Alcalá, on una administració en va vendre 1.800 dècims, 1.400 a treballadors del grup Tragsa.

L’aparcament d’aquesta empresa especialitzada en activitats d’enginyeria, consultoria i assistència tècnica, on ja tot estava organitzat per a la copa de Nadal, es va transformar ahir en una autèntica festa de celebració compartida, amb música a tot volum, cava, menjar i, sobretot, alegria i rialles. “És un premi compartit”, relataven els afavorits. La firma havia comprat dos números per a aquest sorteig per vendre entre tota la plantilla d’empleats, per la qual cosa jugaven deu euros del número 45250 a cada dècim.

“25.000 euros per persona com a mínim, que venen molt bé”, va explicar Santi Recojo, un dels premiats. “Les bones notícies corren com la pólvora”, va afegir aquest afortunat, que explicava que ràpidament va acabar el que tenia entre mans i va anar a la seu, on ja estava organitzada la festa d’empresa.

tracking