SEGRE

ENTITATS SOLIDARITAT

Nadal per a tothom

Uns 110 lleidatans sense llar van assistir al dinar anual d'Arrels, Agrupa't i Paeria || Hi va haver màgia i música en directe

El menjador del col·legi Maristes Montserrat va acollir el dinar de Nadal solidari.

El menjador del col·legi Maristes Montserrat va acollir el dinar de Nadal solidari.ARRELS SANT IGNASI

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Més de 110 persones van assistir ahir al dinar de Nadal per a persones sense llar organitzat per la Federació de Colles de l’Aplec del Caragol (Fecoll), el col·legi Maristes Montserrat, l’àrea d’Inclusió de l’ajuntament de Lleida, Agrupa’t Jericó i Sant Joan de Déu, la Fundació Arrels Sant Ignasi.

La jornada va començar amb la preparació del tradicional dinar per part dels voluntaris de la Fecoll, mentre que els membres de les entitats es van encarregar del menjador. El menú va consistir en sopa de galets, vedella guisada, una terrina de gelat i torró.

Per amenitzar l’acte també es van posar en escena diversos espectacles com una batucada del grup Batuka’t!, un xou de màgia a càrrec d’Òscar de la Torre amb persones de la Llar Residència de Sant Joan de Déu i, finalment, l’actuació musical de Pedro, col·laborador d’Arrels Sant Ignasi.

“Aquest dinar és un acte molt important per a nosaltres i per a les persones que acompanyem tots els anys, però no podem dir que celebrar-ho sigui una bona notícia. Aquests últims tres anys no vam poder organitzar aquest esdeveniment a causa de la pandèmia, i ara que l’hem recuperat veiem que ha augmentat el nombre de persones que acompanyem, superant les 150 aquest any. És una xifra considerable i ha de fer-nos reflexionar com a societat”, va apuntar la directora de la Fundació Arrels Sant Ignasi, Rosa Majoral.

tracking