SEGRE

ENTITATS EQUIPAMENTS

Les obres del centre residencial de Sant Martí de Maldà acabaran a la primavera

El conseller de Drets Socials va visitar ahir les obres del centre.

El conseller de Drets Socials va visitar ahir les obres del centre.ANNA BERGA/ACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les obres del nou equipament comunitari La Bassa que l’Associació Alba construeix a Sant Martí de Maldà, a Sant Martí de Riucorb, a l’Urgell, encaren la recta final amb la previsió que finalitzin a la primavera. El projecte, amb una inversió de 2,6 milions d’euros, preveu una llar residencial amb vint-i-quatre places per a persones amb discapacitat de l’entitat, un centre de dia per a gent gran, espais multisensorials oberts a la ciutadania i oferirà serveis complementaris d’atenció domiciliària. La segona fase preveu la construcció d’una residència per a la tercera edat.

El conseller de Drets Socials, Carles Campuzano, va visitar ahir les obres, a càrrec de Romero Polo, i va destacar el model inclusiu que planteja el centre, lligat a l’entorn rural. Va ser acompanyat per l’alcalde de Sant Martí de Riucorb i president del consell comarcal de l’Urgell, Gerard Balcells, i de la directora de l’Associació Alba, Maite Trepat. El conseller va assenyalar l’aposta del Govern de reduir les llistes d’espera per a una plaça residencial i va reiterar la necessitat d’aprovar els pressupostos.

Campuzano també es va reunir amb l’alcalde de Lleida, Miquel Pueyo, i les entitats de la Federació Allem, que va demanar més recursos per atendre les persones amb discapacitat.

tracking