SEGRE

EDUCACIÓ TECNOLOGIA

Formació digital per a alumnes d'Agramunt

A 5è i 6è de Primària i 1r d'ESO aquest curs

Presentació ahir de l’ampliació del projecte ‘La Llavor’ per a alumnes d’Agramunt.

Presentació ahir de l’ampliació del projecte ‘La Llavor’ per a alumnes d’Agramunt.LAIA PEDRÓS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Agramunt formarà els seus alumnes en competències digitals i disciplines emergents com ciències, tecnologia, enginyeria i matemàtiques. Ho farà gràcies al projecte La Llavor de bonÀrea, que va nàixer el 2020 a Guissona i que s’ha estès amb una antena a la capital del Sió per quatre anys. Aquest curs està previst formar 214 alumnes de 5è i 6è de Primària i 1r d’ESO i a partir del pròxim arribarà a 280 a l’incloure 2n d’ESO.

L’alcaldessa d’Agramunt, Sílvia Fernàndez, va celebrar la implantació de La Llavor en aquest municipi de l’Urgell i va posar de relleu que serà una formació “gratuïta i universal” ja que s’inclourà dins del currículum escolar amb una hora setmanal. També va agrair la col·laboració de les empreses que fan possible la implantació del projecte: Consist, Indústries Jové Balasch, Torrons Vicens, Copiral, Rotecna i Maquinària A. Triginer, als quals s’hi sumen bonÀrea, Caixa Guissona, Robotix, el mateix ajuntament i els centres educatius del municipi.

Per la seua part, Jaume Alsina, de bonÀrea, es va mostrar “il·lusionat” que “La Llavor comença a donar els seus fruits”.

tracking