SEGRE

El cartell d'una estudiant de la facultat de medicina de la UdL oferint una recompensa per trobar un anell s'ha fet viral

La imatge del cartell compartida a Twitter.

El cartell d'una estudiant de la facultat de medicina de la UdL oferint una recompensa per trobar un anell s'ha fet viral@lopaudebalaguer

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Entre cartells buscant companys de pis o oferint feina, de vegades apareixen als taulers d’anuncis petites perles com la que ha viralitzat l’usuari de Twitter @lopaudebalaguer. La foto que ha compartit correspon a un curiós cartell que està penjat a la Universitat de Lleida i que denuncia la pèrdua d’un anell molt especial. Crida tant l’atenció el redactat del text com la naturalesa de l’objecte perdut, una joia gens convencional.

“Vaig perdre aquest anell el divendres 13 de gener (data irònica) mentre anava a estudiar com una bona samaritana a la facultat de medicina. És de la meua mare i l'hi van regalar els meus avis, si s'assabenta que l’he perdut a part de l'anell perdré la vida,” comença. I és que es tracta d’un anell únic: “Està gravat per dins amb una data de 1900 i està fet amb queixals de la meua padrina (fosos), aclareix. Si algú el troba, SI US PLAU, digueu-m’ho per Instagram (em fa por donar el meu número)”.

Finalment, la jove exposa les recompenses que està disposada a donar a qui li torni l’anell: “Una abraçada, un cafè, un treball de la uni, faig criar al meu hàmster i et dono una cria, un rellotge Casio (millor que un Rolex). El que sigui. Estic molt trista)”, confessa mentre afegeix: “Moltes gràcies i feliç gener per a qui el tingui”.

El post ja porta gairebé 400 retweets, la majoria dels que desitgen la ràpida recuperació de la joia o se solidaritzen amb la seua pèrdua.

tracking