SEGRE

GUARDONS CULTURA POPULAR

SEGRE rep el premi Sardalleida per 25 anys de la pàgina 'Sardanejant'

En una gala celebrada ahir a Balaguer

La subdirectora de SEGRE Anna Gómez, amb la resta de premiats i autoritats a la gala de Balaguer.

La subdirectora de SEGRE Anna Gómez, amb la resta de premiats i autoritats a la gala de Balaguer.JORDI ECHEVARRIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La junta de la Federació Sardanista de les Comarques de Lleida va entregar aquest dissabte el premi Sardalleida 2023 al diari SEGRE en agraïment pels 25 anys de la publicació de la pàgina setmanal d’informació sardanista Sardanejant. El guardó, que va recollir la subdirectora del diari Anna Gómez, va ser entregat pel president de la Federació, Carles Vall, en el marc del sopar de la 27a Nit de la Sardana celebrada al Molí de l’Esquerrà, una de les activitats programades a Balaguer amb motiu de la capitalitat de la sardana que ostenta la capital de la Noguera. “Tenir un espai setmanal durant tants anys al rotatiu de més tirada de la demarcació de Lleida és una fita molt important per a la dansa catalana i estem molt orgullosos i agraïts per això”, va explicar el president de la Federació, Carles Vall.

Un altre dels guardonats de la nit va ser el periodista de Catalunya Ràdio Xavier Solà, que va rebre el premi Rotllana 2023 pel programa La nit dels ignorants que dirigeix, així com el diari La Mañana, que va recollir el seu director, Francesc Guillaumet. Al llarg d’aquests vint-i-cinc anys han estat diverses les persones que han redactat la informació sardanista.

Josep R. Fontanet, Carles Giné, Albert Palau, Pilar Artero, Sílvia Sabaté i Albert Font van ser els primers redactors fins a la primavera de l’any 2011. A partir de llavors, la Federació Sardanista de les Comarques de Lleida va crear el departament de Comunicació amb Marc Rovira al capdavant, que es va encarregar del suplement fins a l’any 2017. Actualment, és Joaquim Fabrés el responsable d’aquesta secció.Per finalitzar la jornada, va tenir lloc un sopar al mateix pavelló Molí de l’Esquerrà.

tracking