SEGRE

Moren tres estudiants en l'incendi d'un habitatge a Huelva

Detall de l'immoble en el qual han mort tres persones i algunes més han resultat ferides en l'incendi d'un habitatge a Huelva.

Detall de l'immoble en el qual han mort tres persones i algunes més han resultat ferides en l'incendi d'un habitatge a Huelva.A. Pérez / Europa Press

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Les tres persones, dos dones i un home, que han mort aquest dimarts a Huelva com a conseqüència de l’incendi d’un habitatge en un bloc de la barriada d’Isla Chica, eren joves estudiants d’entre 20 i 21 anys. Segons Emergències 112 d’Andalusia, en el moment de l’incendi hi havia a l’interior de l’edifici al voltant deu persones, set de les quals van poder sortir pel seu propi peu i unes altres tres, les mortes, van quedar atrapades.

Els fets han tingut lloc sobre les 7:45 hores quan diverses trucades de testimonis alertaven el 112 d’un incendi en un habitatge en una primera planta d’un bloc de tres situat al carrer Villanueva de los Castillejos i informaven, a més, de l’existència de persones atrapades. Fins al lloc s’han desplaçat efectius de bombers, de la Policia Local i dels serveis sanitaris. Aquests últims han atès una desena de persones, i tres d’elles –dos dones i un home– han estat traslladats en estat crític fins el Juan Ramón Jiménez, on han mort, segons ha confirmat la Policia Nacional. Set persones han estat ateses d’afeccions i ferides de caràcter més lleu, requerint un home trasllat al Juan Ramón Jiménez i dos dones a un Centre d’Atenció Primària. S’ha procedit al desallotjament total de l’edifici i a la revisió de l’estat del bloc per un tècnic municipal que ha descartat danys estructurals.

tracking