SEGRE
Ana Duato i Imanol Arias, en una escena de la sèrie ‘Cuéntame’.

Ana Duato i Imanol Arias, en una escena de la sèrie ‘Cuéntame’.TVE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Cuéntame como pasó arriba al final definitiu després de 23 temporades després. El Consell d’Administració de RTVE té previst tractar a mitjans de febrer com serà exactament el final de la longeva sèrie, segons ha avançat El Confidencial Digital. El pla que s’estudia confirma informacions anteriors que parlaven d’una temporada més curta del que era habitual, menys d’una desena de capítols, que atansaria el nombre total d’episodis al d’una minisèrie.

Segons publica el diari digital, la temporada 23 de Cuéntame como pasó estaria ambientada principalment en els últims mesos de 1994, encara que inclouria algun salt temporal fins a l’any 2023, repetint la tècnica narrativa que ja va fer servir en el passat per tractar amb els seus personatges esdeveniments actuals com la pandèmia de coronavirus.

A més, aquest pla inclou la tornada de Ricardo Gómez al seu paper de Carlitos Alcántara. El retrobament amb la seua família, després d’haver marxat als Estats Units a la temporada 19, tindrà lloc en ocasió de les festes nadalenques.

tracking