SEGRE

Aquesta és la feina somiada pels espanyols

Un estudi a nivell global mostra quines són les professions més desitjades a cada país

Mapa creat per Remitly amb les feines més buscades a cada país.

Aquesta és la feina somiada pels espanyolsRemitly

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Remitly, empresa de serveis financers, ha realitzat un estudi basat en les dades de recerca global per descobrir els treballs somiats de tots els països del món, avaluant les consultes realitzades entre octubre de 2021 i octubre de 2022. "Com ser un (el nom d’una professió)?". Aquesta és la pregunta que s’han fet milions de persones de tot el món i en la que s’ha basat l’empresa per elaborar un estudi que determini quines són les professions i carreres favorites a cada país.

Entre les deu feines somiades hi ha les de pilot, escriptor, ballarina, youtuber, emprenedor, actriu, influencer, programador, cantant i professor. Segons aquestes recerques, a Itàlia molts volen ser emprenedors, i a França la professió favorita és la d’advocat i advocada. En molts punts d'Europa i de l’Àfrica triomfa la professió d’escriptor, al Canadà, els Estats Units, el Regne Unit i Austràlia la favorita és la de pilot d’avió. A la Xina, per exemple, molts ciutadans volen ser dietistes. La professió més desitjada al Regne Unit és pilot, Àustria i Turquia es declina per l’actuació, els països Escandinaus i Bàltics volen ser escriptors, als ciutadans de França els agradaria ser advocats, el perfil de bomber destaca a Portugal, els croats i polonesos es decanten pel perfil de desenvolupador, els ciutadans de Macedònia anhelen ser programadors.

El somni de la majoria de espanyols, no obstant, és ser influencers en xarxes socials. Aquest fet ha creat un debat precisament en xarxes com Twitter o Instagram, on molts usuaris expressen que és una llàstima. "Així ens va", és una de les frases més repetides. D’altres, en canvi, recorden als que posen el crit al cel que es tracta d’un estudi sobre recerques i que la gent no sol buscar com ser metge o advocat perquè normalment ja se sap com accedir a aquestes professions, ja que són feines més tradicionals. sinó que la gent pot sentir interès per saber com ser influencer, ja que no hi ha una formació específica per arribara ser-ho.

tracking