SEGRE

BENIDORM FEST

Karmento obrirà la final de Benidorm Fest 2023, que tancarà Vicco

Karmento obrirà la final de Benidorm Fest 2023, que tancarà Vicco

Karmento obrirà la final de Benidorm Fest 2023, que tancarà ViccoEFE/Morell

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El folk de Karmento obrirà la final de Benidorm Fest 2023 que tancarà la festa pop de Vicco i que veurà actuar seguits en el tram central als seus dos plats forts, Agoney i Blanca Paloma, segons l’ordre que ha dictat l’atzar aquest divendres, a un dia de la seua celebració. La mà innocent de Gonzalo Hermida ha estat l’encarregada de treure les paperetes dels 8 artistes a concurs en un sorteig davant la premsa, que ha acabat de la següent manera: 1) Karmento, 2) Megara, 3) Alice Wonder, 4) Fusa Nocta, 5) Agoney, 6) Blanca Paloma, 7) José Otero i 8) Vicco.

"Hauré de volar per no cremar-me", ha fet broma Blanca Paloma, la més ben valorada de la segona semifinal amb "EaEa", pel seu lloc just darrere del seu principal rival per arribar a Eurovisió, Agoney, el que més punts va obtenir en la primera amb "Quiero Arder".

En l’horitzó, el repte d’igualar o superar l’audiència de la final de la primera edició, que va assolir més de 3 milions i un 21% de quota. Amb un 9,4% de quota i 1.020.000 espectadors, la gala de la segona eliminatòria va caure lleugerament respecte a les dades de la mateixa fase el 2021.

tracking