SEGRE

Intel·ligència artificial

'Watchmeforever', la sitcom eterna generada per una IA que s'emet les 24 h a Twitch

A Twitch s'emet la primera sitcom generada per un ordenador

Fotograma del programa 'Nothing, Forever'

Fotograma del programa 'Nothing, Forever'watchmeforever

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Des de 'Friends' fins 'Aquí no hay quien viva', tots hem passat més d'una tarda al davant de les pantalles gaudint de les aventures -i desventures- dels nostres personatges preferits. Ara bé, fins ara, totes aquestes comèdies tenien en comú el fet d'haver estat escrites per persones. Ara, a Twitch, ha arribat la primera sitcom generada exclusivament per una intel·ligència artificial (IA).

'Watch me forever' és el nom del canal on es transmet aquest curiós experiment creat pel grup Mismatch Media. La premissa és senzilla, 4 amics que viuen en un pis i es van enfrontant a diferents situacions que va generant un ordinador a mesura que passen. Amb això, els creadors volen explorar si "és possible crear una nova forma d'entreteniment", "un programa que tracti sobre res, per sempre".

De moment, aquesta idea sembla funcionar i l'experiment, que porta en funcionament des del desembre, però ha sigut ara quan s'ha començat a popularitzar, ja ha aconseguit tindre més de 100.000 seguidors a Twitch i una mitjana de 10.000 espectadors que segueixen les aventures "sense sentit" dels protagonistes.

tracking